Emilia´s Kunst

Idag er sidste dag i vores dejlige ferie – hvor vi har slappet af, ryddet op, besøgt familie og osse været på shopping i Århus. Vi mødte Louise på Cafe Svej som var rigtig hyggeligt, vi fik dog ikke snakket så meget da Louise jo var på job. I århus fik Emilia købt en flot kjole og Anne lidt nyt tøj…og til slut en tur i IKEA for at købe rammer til Emilia´s kunst.

 

Emilia har malet et nyt billede og skrevet sit navn selv samt tegnet en historie med Mor, Emilia og Far som gemmer sig….var dog lige ved at få stress over at skulle hænge 3 billeder op symmetrisk….uden et ordentligt ophængningssystem…som vi først selv måtte lave…det lykkedes dog helt uden vaterpas eller tommestok:

Emilia´s Kunst

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *