Sommer Summarum

Vi er nu ved at være klar til sommerferie…vi ved dog ikke hvor og hvornår vi skal afsted – da vi først i sidste uge har fået bestilt pas til Freja…vi holder varmen væk med skub-op-is fra www.sunlolly.dk som Emilia og Freja er helt vilde med…sjovt at se Freja når hun får lidt is i munden 🙂

Cykelrytteren Emilia

Emilia har nu fået mod på cyklingen igen efter et par styrt sidste år…så nu flyver cyklen afsted og gør stier, veje usikre…endnu har vi stadig støttehjul på men vi arbejder på at få dem pillet af med øvelse og bestikkelse….hun er blevet lovet én ting når det lykkedes at køre uden hjælp! – problemet har været at med hendes højde har det været svært at få en lille cykel så hun må lære det på en lidt stor cykel med fuld fart på 20″.

Barnedåb: Freja Cecilia Skalts

Vi fik døbt vores lille pige efter 6½md og hun fik navnet Freja Cecilia Skalts…vi havde en igtig dejlig dag med familien startende i kirken kl. 10.30, brunch på Cafe Trapholt og derefter hygge i vores nye hus…

Husprojekt: Aflevering

Nu er vi endelig tæt på at være klar til endelig aflevering af huset som forventes at ske torsdag d. 12 februar.

VVS har været her idag og forsøgt at lave de sidste ting, men der desværre et par åbne pkt. vi er nødt til at løse via kompensation.

Køkkenfirmaet var her også idag for at gennemgå for fejl & mangler og det gik fint…blot var der nogle få ting som skulle skiftes.

Vi håber at få lidt tid til at opdatere med nye billeder og også snart være klar til at få besøg af familie og venner.

Husprojekt: Afslutning

De sidste fejl & mangler er ved at være rettet…status er pt.:

Tømrerarbejde: Afsluttet

Murerarbejde: Mgl. Jordarbejde udenfor, Rengøring af murværk og check af 2 svindrevner.

El: Afsluttet og nu har vi også Alarm…der er dog 3 fejl som mgl. en løsning da det er fejlmonteret

VVS: Hmmnnn her har vi en del mangler som mgl. udbedring…men de har været her idag og lavet en smule…men håber snart de er færdige.

Maler: Retter de sidste ting når VVS er færdig.

Køkken: Inventaret er flot men der er et par fejl som enten skal rettes eller udløse kompensation.

Alt i alt er vi glade for huset…og de fleste rum svarer til vores forventninger…eneste ting vi ville havde lavet anderledes er flg.:

 • Ventilationsanlæg skulle placeres i teknikrum istedet for i bryggers.
 • Indgangsparti skulle måske havde været mere synligt, hvis vi kunne få lov at placere garage i skel istedet for de krævede 3m.
 • El måske dæmp på flere kontakter og mere aktiv ifht. placering af kontakter
 • Mere plads i bryggers hvis ventilationsanlæg var lagt ud i garage.
 • AEG køleskab har højere støj end angivet

Følgende er vi specielt godt tilfredse med:

 • Børneværelser incl. hemse
 • Køkkenalrum og indretning med viktualierum og skabe
 • Soveværelse med walk-in
 • Badeværelser med lukkede bruseafsnit og de flotte armaturer
 • Elstyring af VELFAC & VELUX vinduer.
 • Gang areal og lamper
 • Hvidevarer fra Siemens

Husprojekt: Aflevering

Idag har vi gennemgået huset for fejl og mangler…der var en lille liste primært er det VVS ting der mangler dvs. indkøring af vand, varme og ventilation…derudover var der en del småtin som er at betegne som bagateller som nok skal blive fixet.

Huset er blevet håndværkerrengjort og der er pudset vinduer indvendigt så det er så godt som klart…vi skal dog nok over det engang mere med en gulvklud og børste.

–> Vi har taget lidt billeder fra huset som kan ses her under aflevering <–

Freja & Emilia

Freja er nu blevet 3md d. 18 december samtidigt fik hun sin vacinering…det blev således til 2 aftener med en lille pige der ikke kunne falde til ro…men nu er vi heldigvis tilbage til normal rolig situation igen.

Emilia er i år sidste år i børnehaven på knoppen…og som det er tradition går de store børn Lucia optog…både for bedsteforældre og forældre…

Om aftenen var vi til Astrids fødselsdag…én dejlig dag med én rigtig god fødsesdagsmiddag og hygge…desværre var Bjørn syg og Emilia fik slæbt noget feber med hjem så hun har været helt mat hele dagen igår og idag.

Husprojekt: 5 dage til aflevering

Vi har udskudt afleveringen til 22/23 december hvor vi skal gennemgå huset for fejl og mangler med arkitekten Ove Hjorth.

Alt i alt ser det ud til at håndværkerne nu nåer den nye deadline som vi har flyttet fra fredag -> mandag.

Vi mgl. pt. følgende:

Malerarbejde: Rengøring og pletmaling

Murerarbejde: Gummifugning langs klinkegulve

Tømrerarbejde: Nøgler og dørhåndtag

Køkkenfirma: Levering af bordplader til badeværelser og indbygningstoilet. Ændring af hanehul i køkkenvask. Diskussion om bordplade farve i bryggers. Samt lille rettelse af skab i bryggers.

VVS: Tilslutning af centralstøvsuger, indregulering af NILAN ventilations anlæg, indregulering af fjernvarme.

Elektrikerarbejde: Enkelte kontakter og styring af lys og vinduer samt porte i garagen

Så alt ialt har idag været en aktiv dag hvor huset endnu engang er blevet ryddet for affald, hvilket maleren er lidt træt af – da han jo skal rengøre huset inden aflevering.

Vi har lagt et par husbilleder ind på siden der viser fremskridtet billeder kan ses her: –> klik for husbilleder <–

Byggeprojekt – 1½ uge til aflevering

Det er virkelig spændende fortiden…bliver huset færdig til jul…eller bliver det først til Januar…det skifter hele tiden…da vi ikke rigtig tror at det bliver færdigt…der mgl. en hel masse detaljer som skal i orden som eks. opstilling af skabe, køkken, bryggers, rengøring, maling af dørpaneller og alt VVS & El montering…nu må vi se hvordan det går…vi håber på aflevering d. 19 december og derefter indflytning d. 22 december og så har vi bestilt gardiner til montering d. 23 december…desuden er belægningssten og porte næsten monteret på huset. Opdaterede billeder kan ses her: –> Husprojekt en uge tilbage <–

Husprojekt: Opdatering

Vi har nu fået en plan for færdiggørelsen af huset:

Uge 49: Klinker & Malearbejdet færdigt inden fredag

Uge 49: Udendørsbelægning klar inden torsdag aften til indgangsdør

Uge 49: Onsdag pejs monteres

Uge 49: Fredag morgen leveres køkken inventar fra Svane

Uge 50: Køkkeninventar monteres

Uge 50: Trægulve monteres i alle rum

Uge 51: Færdiggørelse.

Vi tror planen ser ud til at lykkedes der er en dag til dag plan for hverdag…vi har lagt et par ekstra billeder op efter at der er blevet lagt klinker i gang…hvor der skal fuges idag.