Emilia´s nye cykel – NOT!!!

Efter arbejde havde jeg udset Emilia´s nye cykel og sikret mig at der kunne monteres støttehjul…så fat i Mor Anne og Emilia og afsted til cykelhandleren…Emilia syntes det var alletiders….og cyklen, hjelm, lås og støttehjul blev betalt….lidt senere ser mekanikeren lidt underlig ud…for selv om der står 20″ på støttehjulene så passer de overhovedet ikke… hmmnn….så med meget imod vores vilje måtte handlen gå tilbage….vi har nu ikke givet op…og checker om vi da ikke kan finde støttehjul på nettet der paser…problemet er at vores lille pige på 4½ har vokset sig op i en cykelstr. til 6-8 årige hvor man normalt ikke monterer støttehjul….men vi skal nok få det lært…Vi beholdte den fine hjelm og øvede så på den gml. cykel…indtil far får fixet nogle støttehjul… hmmmnn…ikke godt!!! Valgte falgt på denne fine pigecykel TREK Mystic 20

Valg af Gulvbelægning

I Stue, Sovevær, Børneværelser har vi valgt trægulve af eg plank i lamel med clicksystem, vi har undersøgt ved en del – men vælger formentligt at købe Karelia ved Woodshop på Fyn som får disse fra Woodfloor. Vi mgl. dog at komme over at se gulvet i udstillingen endnu. Det afgørende ifht. valget har været at få et gulv af en god kvalitet med kliksystem istedet for lim.

 

I Køkkenalrum, bryggers, bad og gang vælger vi formentlig Zeus Grafitte fra HL. Keramik i Kolding. Vi er dog i tvivl om vi skal vælge en mørkere flise da denne her er koksgrå…vi får se hvad det ender du med.

Valg af VVS

Mht. VVS er vi stadig lidt i tvivl…så dette indlæg opdateres nok når vi har fundet ud af hvad beslutningen bliver…i badeværelserne syntes vi bedst om Vola men syntes ikke helt så godt om disse til køkken…og så er der jo osse prisen at tage med i betragtningen:

 

Bad 1:

Håndvask

Bruser (evt med sidebruser)

Kararmatur

 

Bad 2:

Håndvask

Bruser (ikke helt bestemt endnu)

 

Køkken: 

Køkkenvaskarmatur

 

Bryggers:

Armaturvask (ikke bestemt endnu)

Husprojekt – Inspiration

Nu da vi er færdige med vores hustegninger, – vil jeg lige skrive lidt omkring hvilke huse vi har overvejet på turen til vores hus….vi har været på en del byggeudstillinger hvor vi syntes bedst om huse fra flg. firmaer:

2 Planhuset hvor vi primært var inspireret af deres T-hus

Lasse Larsenbyg her var vi inspireret af flg. huse hhv. et med ensidig taghældning og et gårdhavehus:

1261_huse-184-sp.gif   896_huse-168-g.gif

Thorsøhuse med en del interesante referencer.

Vision Arkitekterne som har tegnet en del huse for Rene Andersen

Therkildsen Arkitketer med en del spændende huse med ensidig taghældning

Vi har fået god inspiration fra disse og andre huse på byggeudstillinger, men valgte dog at bygge et arkitekttegnet hus med en lokal arkitekt Hjorth-Poulsen pga. kravene til byggestil på vores grund.

Vi har forsøgt at få et hus med gennemgående køkkenalrum med godt lysindfald og en god fordeling af værelser og masse af indbyggede skabe…husprojektet kan følges på billede siden