Husprojekt: Aflevering

Idag har vi gennemgået huset for fejl og mangler…der var en lille liste primært er det VVS ting der mangler dvs. indkøring af vand, varme og ventilation…derudover var der en del småtin som er at betegne som bagateller som nok skal blive fixet.

Huset er blevet håndværkerrengjort og der er pudset vinduer indvendigt så det er så godt som klart…vi skal dog nok over det engang mere med en gulvklud og børste.

–> Vi har taget lidt billeder fra huset som kan ses her under aflevering <–

Freja & Emilia

Freja er nu blevet 3md d. 18 december samtidigt fik hun sin vacinering…det blev således til 2 aftener med en lille pige der ikke kunne falde til ro…men nu er vi heldigvis tilbage til normal rolig situation igen.

Emilia er i år sidste år i børnehaven på knoppen…og som det er tradition går de store børn Lucia optog…både for bedsteforældre og forældre…

Om aftenen var vi til Astrids fødselsdag…én dejlig dag med én rigtig god fødsesdagsmiddag og hygge…desværre var Bjørn syg og Emilia fik slæbt noget feber med hjem så hun har været helt mat hele dagen igår og idag.

Husprojekt: 5 dage til aflevering

Vi har udskudt afleveringen til 22/23 december hvor vi skal gennemgå huset for fejl og mangler med arkitekten Ove Hjorth.

Alt i alt ser det ud til at håndværkerne nu nåer den nye deadline som vi har flyttet fra fredag -> mandag.

Vi mgl. pt. følgende:

Malerarbejde: Rengøring og pletmaling

Murerarbejde: Gummifugning langs klinkegulve

Tømrerarbejde: Nøgler og dørhåndtag

Køkkenfirma: Levering af bordplader til badeværelser og indbygningstoilet. Ændring af hanehul i køkkenvask. Diskussion om bordplade farve i bryggers. Samt lille rettelse af skab i bryggers.

VVS: Tilslutning af centralstøvsuger, indregulering af NILAN ventilations anlæg, indregulering af fjernvarme.

Elektrikerarbejde: Enkelte kontakter og styring af lys og vinduer samt porte i garagen

Så alt ialt har idag været en aktiv dag hvor huset endnu engang er blevet ryddet for affald, hvilket maleren er lidt træt af – da han jo skal rengøre huset inden aflevering.

Vi har lagt et par husbilleder ind på siden der viser fremskridtet billeder kan ses her: –> klik for husbilleder <–

Byggeprojekt – 1½ uge til aflevering

Det er virkelig spændende fortiden…bliver huset færdig til jul…eller bliver det først til Januar…det skifter hele tiden…da vi ikke rigtig tror at det bliver færdigt…der mgl. en hel masse detaljer som skal i orden som eks. opstilling af skabe, køkken, bryggers, rengøring, maling af dørpaneller og alt VVS & El montering…nu må vi se hvordan det går…vi håber på aflevering d. 19 december og derefter indflytning d. 22 december og så har vi bestilt gardiner til montering d. 23 december…desuden er belægningssten og porte næsten monteret på huset. Opdaterede billeder kan ses her: –> Husprojekt en uge tilbage <–