Husprojekt: Fundament Færdigt & Afstemning om bordplade

Husprojektet går som planlagt og fundamentet er nu færdig støbt, varmerør, afløb, ventilation og centralstøvsuger rør trukket. Næste skridt er så opmuring af bagmur…så vores næste vigtige tidspkt er flg.:

Uge 36-38: Bagmur opmuret

Uge 39-41: Tagkonstkruktion

Uge 42-44: Skalmur opmuret

Uge 44-45: Vinduer leveret og isat

Åbne pkt. som vi selv skal havde taget stilling til er flg.: Valg af Trægulv vi tror det bliver Kährs Nouveau Classic White Eg og hvorvidt vi selv vil levere vinduerne via VELFAC…Desuden skal der tages stilling til om vi skal vælge en hvid korian bordplade i køkkenet i stedet for hvid olieret eg (dette ligges til afstemning ved på sitet)…

 –> Billeder opdateret under husprojekt fundament <–

Husprojekt: Ventilationsanlæg, Centralstøvsuger & Isolering

I husprojektet er vi ved at nå et vigtigt pkt…i næste uge skal terrændækket støbes, det skulle egentligt havde været i denne uge men der mgl. pt. at blive lagt Rio-net, trukket tomrør til el til et par steder og så lagt fjernvarme ind fra Trefor…planen er nu pt. at tomrør bliver trukket mandag og varmerør efterfølgende,…så skulle der være klart til at få støbt terrændæk sidst på ugen…så pt. ser planen sådan ud for de følgende uger:

Uge 34: Ventilationsanlæg, Centralstøvsuger, Isolering lagt

Uge 35: El tomrør, Fjernvarme tilslutning  & Varmerør trækkes og efterfølgende støbes terrændæk

Uge 36: Opmuring af bagmur og skillevægge opstartes og det gode vejr solskinsvejr kommer til Drejens.

Pt. er vi således ½-1 uge efter den oprindelige plan, – men ok ifht. planen for at opstarte opmuring, så vi håber at det gode vejr snart kommer.

Vi har lagt billeder ud for byggeriet under fundament, selvom de ligner lidt af det samme.

Skalts.net upgraded til nyeste version

Idag har Mike og Kim upgraded Skalts.net til nyeste version, det tog ca. én ½ time…og så lidt kiggen for at se om vi skulle ha et nyt layot…pt har vi besluttet at beholde K2 da der er en del gode funktioner…status på upgraden er pt. at alt virker men vi mgl. at opdatere contact formen & kategorierne på skalts.net.

Vi er blevet forkælet i Mommark med super gourmet mad, hygge og afslapning, – bl.a havde Mike & Elin lavet burgere som på den københavnske burger cafe “Halifax” …jeg smutter vi skal til at spise kammuslinger og spise gourmet mad.

Fjernvarme, Sokkelpudset, Polystyren & Projektplan

Så er der bestilt og indlagt fjernvarmerør, soklen pudset, polystyren (flamingo) udlagt som isolering i fundament og vi har fået en projektplan for vores byggeri som forventes færdig 19.12.2008 hvis alt går efter en snor….så vi håber at det snart bliver ordentligt vejr til at bygge….Vi har haft opstartsmøde med murer, tømrer, vvs, smed & elektrikker og vi tror nu på at det bliver et rigtigt godt byggeri…pt. er vi ved at beslutte os endeligt for trægulve som bliver Egetræsgulv matlakkeret i et planks med fasede sider der er bare frygteligt mange at vælge imellem i forskellige prisklaser…vi regner dog med at vælge Kährs Clasical  Nouveau White , hvis det ikke viser sig at være for dyrt et gulv…men det virker som superkvalitet og ser virkelig flot ud …pt. har vi 6 forskellige gulvprøver liggende på stuegulvet. Derudover har tømreren og arkitekten været igang med at få vinduesmålene til at passe efter vores ønsker og det ser ud til at lykkedes så vi får det som ønsket…opdaterede billeder kan ses under byggeriet i mappen med fundament.

Emilia´s 5 årsfødselsdag, – Ali Baba mv.

Idag har vi haft Emilia´s fødselsdag session 3…(først børnehave, fest på dagen og nu idag med Astrid, Bjørn, Henrik & Betina)…Emilia fik nogle rigtig gode gaver…et svært memory spil…som er lidt for svært for far & mor…og et skidesjovt Ali Baba spil som gælder om at hænge så mange som mulige ting på en kamel for at Ali Baba kan komme på rejse i ørkenen…det er rigtig sjovt og vi griner så man får helt i ondt i maven når det endnu engang ikke er lykkedes at pakke kamellen….Inden fætter Bjørn & kusine Astrid kørte hjem var vi lige forbi og vise vores grunden og ikke mindst byggeprojektet…billeder kan ses under byggeprojektet og Emilia´s fødselsdag under hverdagsbilleder

Billeder

Vi har ryddet lidt op i billedsiderne da det efterhånden var lidt for meget at uploade og rette i jævnligt. Vi har derfor fra nu af flg.  hverdags-, hus- og ferie billeder som alle kan findes via menuen billeder eller via blogroll til højre.

Feriebilleder: opdateret med feriebilleder fra Mallorca

Hverdagsbilleder: opdateres jævnligt med ture og andre oplevelser

Husprojekt billeder: opdateres ugentlig som byggeriet skrider frem

Sølvbryllupsbilleder: fra mine forældres sølvbryllup kan stadig ses via link i flg. indlæg

Emilia´s 5 års fødselsdag

Emilia nu endelige 5 år og ikke 4½…vi havde en superdag først med gaveopbakning og hygge, fest i børnehaven og så fest hjemme med farmor, bedstefar, mormor, gudmor, louise, mor & far…billeder kan ses under hverdagsbilleder…Emilia fik en del dejlige gaver…cdér & afspiller, voksendyne & betræk, og build a bear tøj…og en masse andre gode ting…Emilia syntes det var en super dag.

–> Emilia 5 år, billeder kan ses her <–