Giv os et trut!!!

Idag har vi igen været på tur til Dragens Hule hvor Emilia viser vej – på turen går vi langs jernbanen og Emilia har fortalt at hvis man råber “GIV OS ET TRUT” så vil toget måske dytte med hornet – og ganske rigtigt det lykkedes os 3 ud af 5 gange 🙂

Hmnn: TV Serier

Emilia følger med i forskellige TV serier eks. Disney, Børnetime, Årgang 0, X-Factor, og andre udsendelser der egentlig starter efter hendes sengetid – men så får hun lov at se det og så i seng bagefter. Hun kan dog knap sige X-Factor men ved udemærket hvad programmerne handler om.

Når hun så ikke ser favorit programmerne har hun en hel del DVD med forskellige børnefilm pt. er det Jordbær Marie, Ariel (Den Lille Havfrue) & Rasmus Klump der ses mest…så vi skal vidst til at se os om efter TV nr. 2.

Dragens Hule

Igår var vi på vinterferiens sidste dag på udflugt med Emilia hvor hun viste Far & Mor dragens hule, – Vi har flere gange hørt om dragens hule fra børnehaven men det var lidt uklart hvor den lå….men efter en 3km vandretur viste Emilia os sikkert dertil…heldigvis var dragen ikke hjemme, iflg.  Emilia findes der heller ikke drager mere….Dragens hule var ret flot – et stort hul i jorden oppe af en meget stegl skrænt. På vej derfra faldt Anne uheldigvis og slog sin arm så Emilia måtte hjælpe hende op igen.

Vinterferie & Cafebesøg

I år har vi valgt at holde vinterferie derhjemme, da vi gerne skulle igang med vores husprojekt. Mor Anne ville ellers mægtig gerne på skiferie igen i år men vi blev enige om at få styr på husprojektetet inden ferien var omme.

 

Vi har bestemt os for at gå på cafe besøg i vinterferien så her et udvalg af besøgte cafe & frokost restauranter:

Den Blå Cafe, Kolding

Garibaldi Herning

Farmors Spisekrog, Kolding