Fashion Sunday, Blærerøven & Vinterstøvler

Idag søndag var Kolding City åben med Fashion Sunday, – med modeopvisning på strøget og med Blærerøven Mads Christensen på besøg som konferencier, ankommende på én Harley Davidson op igennem strøget – Emilia ville helt tæt på modeshowet som foregik på pladsen foran rådhuset – heldigvis holdt det næsten tørvejr under hele modeshowet….

 Blærerøven: Mads Christensen    Mads Christensen om løst og fast indenfor mode  Mads Christensen til Fashion Sunday

Emilia fortalte da vi kom hjem at Mads Christensen fortalte om hvordan moden var opstået fra Adam & Eva til at skjule deres “T……..” & “T……..” og om hvordan mænd med huller i bukserne køber tøj.. – så vores lille modeprinsesse fik vidst det hele med og lidt til…

Efter modeshowet fik vi en opfordring til at gå på shopping – og da det passede fint med at Emilia skulle havde nye vinterstøvler, valget var let, – da vi hvert år har fået et par gode Ecco støvler – heldigvis var der også lige den rigtige farve or størrelse…men nu stod regnen ned i stænger og Emilia og far Kim ville hjemad, så mor Anne kunne få lov at shoppe videre…nu må vi se hvor dyrt det bliver denne gang….på turen hjemad spurgte Emilia hvor når det bliver vinter – hvortil jeg svarede meget snart – hvortil hun spørger:  “skal jeg så kun sove en nat mere inden det bliver vinter”…ja nu kan sneen bare komme an…vi er parat.

Eftermiddagen skal vidst gå med hygge, avislæsning og ikke mindst VM i cykelløb og så må vi håbe at Anne kommer hjem med et eller andet lækkert som vi skal hygge os med.

Vintertøj, Cafe Mokka & Familiekalender

Idag lørdag har vi set på flyverdragt til Emilia – vi havde bestemt os for en LEGO, da vi har været meget glade for dem de andre år mht. holdbarhed, åndbar, hurtig tøring og ikke mindst god at lege i. – Efter én tur rundt i byen endte vi i Kære Børn – Anne mente vi var i god tid med flyverdragt, men der var nu kun én tilbage i str. 6 år i pigefarve og lidt flere i drengefarver – vi prøvede str. 5 år i drengefarve (blå/brun) og str. 6 år i pigefarven (lyserød/brun)….efter en prøvning bestemte vi os for str. 6 år – selvom Emilia jo kun er lige er fyldt 4 år….men ekspedienten mente det var den rigtige til hendes højde for at hun kan bruge den hele året, derudover fik vi huer og handsker…så nu kan sneen bare komme an:

Emilia i Flyverdragt

Efter den store indkøbstur – gik turen videre til Cafe Madam Mokka som altid har gode sandwich, smothies og chokolade med skumfiduser, så der blev rigtigt tid til hygge da Emilia mente det var tid til chokolade og det eneste sted vi kender hvor man får det med skumfiduser er på Cafe Madam Mokka.

Iaften har vi lavet en familiekalender – da der efterhånden er lidt for mange fødselsdag og andre aftaler at huske på, – vi har ellers fået rigtig godt styr på tiden, især fritiden ved at planlægge indkøb og andre ting en smulle smartere så vi har bedre tid til de sjove ting med Emilia.

Ny bærbar til svigermor:

Så er der bestilt bærbar, trådløs forbindelse og højhastighedsforbindlelse til svigermor – så tro det eller lad værd men nu hun førende ifht. teknik, – valget falgt på en HP Pavilion med 17″ skærm så den den håber vi de bliver glade for. Egentlig ville vi havde valgt en Dell hvor man kan konfigurere den selv, men pt. har Dell 5 ugers leveringstid på bærbare med 17″ skærm og det kunne vi ikke vente på – Nu ved jeg ihvertilfald hvad IT nørden ønsker sig til jul.

HP Pavilion