Fashion Sunday, Blærerøven & Vinterstøvler

Idag søndag var Kolding City åben med Fashion Sunday, – med modeopvisning på strøget og med Blærerøven Mads Christensen på besøg som konferencier, ankommende på én Harley Davidson op igennem strøget – Emilia ville helt tæt på modeshowet som foregik på pladsen foran rådhuset – heldigvis holdt det næsten tørvejr under hele modeshowet….

 Blærerøven: Mads Christensen    Mads Christensen om løst og fast indenfor mode  Mads Christensen til Fashion Sunday

Emilia fortalte da vi kom hjem at Mads Christensen fortalte om hvordan moden var opstået fra Adam & Eva til at skjule deres “T……..” & “T……..” og om hvordan mænd med huller i bukserne køber tøj.. – så vores lille modeprinsesse fik vidst det hele med og lidt til…

Efter modeshowet fik vi en opfordring til at gå på shopping – og da det passede fint med at Emilia skulle havde nye vinterstøvler, valget var let, – da vi hvert år har fået et par gode Ecco støvler – heldigvis var der også lige den rigtige farve or størrelse…men nu stod regnen ned i stænger og Emilia og far Kim ville hjemad, så mor Anne kunne få lov at shoppe videre…nu må vi se hvor dyrt det bliver denne gang….på turen hjemad spurgte Emilia hvor når det bliver vinter – hvortil jeg svarede meget snart – hvortil hun spørger:  “skal jeg så kun sove en nat mere inden det bliver vinter”…ja nu kan sneen bare komme an…vi er parat.

Eftermiddagen skal vidst gå med hygge, avislæsning og ikke mindst VM i cykelløb og så må vi håbe at Anne kommer hjem med et eller andet lækkert som vi skal hygge os med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *