Vintertøj, Cafe Mokka & Familiekalender

Idag lørdag har vi set på flyverdragt til Emilia – vi havde bestemt os for en LEGO, da vi har været meget glade for dem de andre år mht. holdbarhed, åndbar, hurtig tøring og ikke mindst god at lege i. – Efter én tur rundt i byen endte vi i Kære Børn – Anne mente vi var i god tid med flyverdragt, men der var nu kun én tilbage i str. 6 år i pigefarve og lidt flere i drengefarver – vi prøvede str. 5 år i drengefarve (blå/brun) og str. 6 år i pigefarven (lyserød/brun)….efter en prøvning bestemte vi os for str. 6 år – selvom Emilia jo kun er lige er fyldt 4 år….men ekspedienten mente det var den rigtige til hendes højde for at hun kan bruge den hele året, derudover fik vi huer og handsker…så nu kan sneen bare komme an:

Emilia i Flyverdragt

Efter den store indkøbstur – gik turen videre til Cafe Madam Mokka som altid har gode sandwich, smothies og chokolade med skumfiduser, så der blev rigtigt tid til hygge da Emilia mente det var tid til chokolade og det eneste sted vi kender hvor man får det med skumfiduser er på Cafe Madam Mokka.

Iaften har vi lavet en familiekalender – da der efterhånden er lidt for mange fødselsdag og andre aftaler at huske på, – vi har ellers fået rigtig godt styr på tiden, især fritiden ved at planlægge indkøb og andre ting en smulle smartere så vi har bedre tid til de sjove ting med Emilia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *