Husprojekt: Opdatering

Vi har nu fået en plan for færdiggørelsen af huset:

Uge 49: Klinker & Malearbejdet færdigt inden fredag

Uge 49: Udendørsbelægning klar inden torsdag aften til indgangsdør

Uge 49: Onsdag pejs monteres

Uge 49: Fredag morgen leveres køkken inventar fra Svane

Uge 50: Køkkeninventar monteres

Uge 50: Trægulve monteres i alle rum

Uge 51: Færdiggørelse.

Vi tror planen ser ud til at lykkedes der er en dag til dag plan for hverdag…vi har lagt et par ekstra billeder op efter at der er blevet lagt klinker i gang…hvor der skal fuges idag.

Husprojekt: Klinkegulv & Tagpap påbegyndt

En dejlig dag idag…vi har set frem til at ugen skulle starte med 2 solskinsdage og rigtig nok…det var vigtigt for at taglæggeren kunne få lagt det sidste tagpap altså overpappen da det ikke må regne samtidigt da det så kan give efterfølgende dampbuller….og i eftermiddag er det næsten ½ færdigt så vi krydser fingre for endnu en dag imorgen med flot vejr.

I weekenden har mureren lagt klinker i hele køkkenalrummet en grå klinke “Zeus Negro” med koksgrå multifuge da vi regner med at det er mest praktisk…så nu kan maleren bare komme i omdrejninger så vi kan få huset færdigt.

Vi har opdateret nye billeder under klinker & hemse: –> opdaterede husbilleder <–

Husprojekt: Lofter, Sålbænke…

I husprojektet er vi lidt spændt på om huset bliver færdigt til tiden d. 19 december…eller vi kommer ind i først i næste år…vi har allerede opsagt lejligheden så vi håber at planen holder.´

Vi har i de forløbne uger fået lavet i sat VELUX vinduer, lofter og sålbænke af skifer…så nu er det primært malerarbejde, gulve og alt invendigt finish der mangler, – planer er foreløbigt:

Uge 47-48: Indvendigt Malerarbejde lofter og vægge 

Uge 48-49: Klinkegulve og indvendig finish

Uge 50: Køkken & Badeværelser samt trægulve

Uge 51: Inventar i øvrige rum

Samtidigt skal der naturligvis gøres klart med el mv. og den sidste finish. Vi har opdateret billeder i mappen lofter –> klik for husbilleder <–