Gulvbelægning: Fliser & Trægulve

Vi har været ved HL Keramik i Kolding og se på fliser til vores nye hus, vi fik en super betjenning af Susanne – og god til at spore os ind på det rigtige…vi har så fået et par prøver med hjem så vi kan vurdere det lidt nærmere. Umiddelbart vælger vi Zeus Negro som gulvflise i gang, bryggers, køkkenalrum og badeværelser:

 

Zeus Negro er den mørkeste af nedenstående fliser, den grå er Zeus Grafitte og dem som ligger ved siden er tænkt til brusenische…som formentlig bliver hvid eller samme flise som gulvbelægningen.

 

Trægulve er noget sværere at finde en god kvalitet til prisen…vi går efter et egetræs plankegulv opbygget med click-system til monteret som svømmende gulv…vi er lidt uklar på om det skal være hvidolieret eller matlak med hvidpigmentering.

Husbyggeri, Tidsplan & Inventar

Lige en lille update på vores husbyggeri, vi er kommet lidt bagud i planen men håber stadig at huset kan stå færdig i år…fra arkitekten har vi fået flg. realistiske tidsplan, så måske vi kan fejre jul og nytår i vores nye hus:

  • Indsendelse af det endelige myndighedsprojekt til Kolding kommune, med anmodning om udstedelse af byggetilladelse inden 01.06.2008.
  • Udsendelse af projektmateriale til de bydende entreprenører i uge 23.2008.

  • Modtagelse af underhåndsbud primo uge 26.2008.

  • Opstart af byggeriet fysisk, ca. 1. juli 2008.

  • Forventet aflevering i december 2008.

Vi har osse set på køkkeninventar og det ser spændende ud, vi vælger et hvidt køkken med grebsløse fronter og formentlig Siemens hvidevarer, – nu må vi se hvad det ender ud med….vi bestemmer os nok først endeligt når vi har den samlede pris for byggeriet i uge 26.

Konstruktionstegninger samt snittegninger er osse ved at være på plads, – vi har opdateret husbyggeriet med en updated konstruktionstegning, hvor der nu er styr på:

  • Nilan ventilationsanlæg med indblæsing i gulv og udsugning i loft

  • Centralstøvsuger incl. placering af udsugning.

  • etc

Vi har endnu ikke helt fastlagt gulvbelægning men regner med at finde en grå/sort klinke og et egetræ plankegulv i hvidpigmenteret oliebehandlet – det vil vi ud at se på til formiddag.

 

HTH Køkken, VVS og Klinker

Idag har vi været forbi HTH for at få et tilbud på køkken, bad, garderobe til vores hus – Vi valgte HTH Straight Hvid som er et grebsløs køkken i en flot finish. Dertil har vi valgt Siemens hvidevarer dvs. Induktionskogeplade, Indbygningsovn, Integreret opvaskemaskine og Emhætte.  Køkkenkonsulenten John ville regne lidt på det og så komme med et samlet tilbud indenfor 2 uger. Samtidig var vi forbi Bad & Design for at få et overslag over VVS dvs. WC, Badekar, Vask samt vandhaner og bruser, – vi regner med at vælge Duravit & Vola såfremt det hænger sammen økonomisk.

Termin, Scanning – alt ok

Vi har en del projekter fortiden…hus, barn – så der er nok at se til og planlægge eller lægge planer for…I går var vi til MD scanning i uge 20 og alt var fint dog ser det ud til at Anne er i uge 21 og dermed har fået flyttet sin termin fra 23 til 17 og nu til 15 september 2008….Så det ender med at hun kan gå fra sommerferie til barsel…så nu kan vi snart begynde at håbe/tro at det går godt denne gang! Mht. køn så kunne det ikke siges med sikkerhed da barnet lå med benene bøjede og vinkede med den ene arm og dermed skjulte det – så vi må vente i spænding.