Freja Cecilia 6 uger

Freja Cecilia er nu en stor pige til 5 ugers undersøgelsen var hun 58cm & 5 kg – så det tyder på at hun trives godt….hun er osse blevet mere opmærksom og sover bedre…vi har haft besøg af flere af Annes fætre, kolleger og andre og det har været rigtigt hyggeligt. Vi har opdateret siden under Baby med billeder fra den første md disse kan ses her:

—> Freja Cecilia´s første 6 uger, klik for billeder <—

Baby Lillesøster…(dag 6) – Hørescanning & Hæleprøve

En rigtig hyggelig dag som dog startede med lidt stress…da vi skulle være på Kolding Sygehus kl. 8.40 og Freja skulle lige skiftes 2 gange 15 min inden da og Emilia ville osse i børnehave…men vi nåede det 5 min forsinket…hvilket stressede mor Anne en smulle…men vi nåede det og Freja bestod både Hørescanningen og Hæleprøven uden for meget balade.

Ved 10 tiden kom Mormor, Gudmor & Faster Elsa på besøg og vi hentede Emilia…og så var der tid til hjemmebagte boller og hygge…vi hyggede og spillede spil…Elsa fik et helt grineflip/chok da hun skulle spille kamelspil med Emilia selvom hun var advaret om at det kunne give et chok så udeblev reaktionen ikke. Freja hyggede sig også og sov eller spiste det meste af tiden.

Baby Lillesøster: Navnevalg

Vi har nu besluttet os for Baby Lillesøsters navn som bliver: Freja Cecilia

Vi har bevidst ikke kaldt hende op efter andre, men lagt mere betydning på at navnet har én vis betydning som passer til hende…derfor har vi valgt som følger:

Navnet har flg betydninger: Freja & Cecilia hvor Freja jo er den nordiske gudinde for frugtbarhed, forår, lykke og elskov & Cecilia som er skytshelgen for musik og de blinde.

Ligesom storesøsters navn osse har en bestemt betydning nemlig venlig & klog: Emilia & Sofia

Håber vi på denne måde har valgt flotte og gode navne til vores 2 piger, desuden skulle alle navne ende på a og vi skulle alle 3 være enige om navnevalget…

Baby Lillesøster…(dag 2)

Baby´s dage har pt. været således:

Torsdag: Født d. 18 september Kl. 11.01 og hjem Kl. 14. Besøg af mormor og hygge…meget lidt søvn

Fredag: Hygge hjemme, men ikke meget søvn. Besøg af Jan, Lisa & Frederik og endelig en god nats søvn og begyndt at få nok at spise.

Lørdag: Afslapning og så må vi se at komme ind i gode søvn, spisevaner…det ser ud til at det nok skal lykkes. Vi skal havde fundet 2 navne til babyén vi har flere gode forslag men der er ikke valgt nogen endnu…men hun skal havde 2 navne som Emilia jo osse har.

Søndag: Besøg af Elin, Mike, Mads & Anna.

Vi opdaterer billederne løbende i flg. billedalbum: –> billeder af baby <–

Baby Lillesøster…(dag 1)

Nu er det præcist 24 timer siden vi blev forældre til den dejligste lille baby pige og Emilia fik en lillesøster.

Fødslen startede onsdag aften kl. 20.45 hvor vandet gik…vi kiggede ind til naboen men da hun ikke var hjemme ringede vi efter moster Lisa som ville komme at hente Emilia…vi mødtes på Kolding Sygehus hvor vi fik checket Anne og babyén som havde det godt…så vi fik set pulsen men da der ikke endnu var veer kørte vi hjem og fik en tiltrængt søvn inden fødslen…selvom det var svært at sove…Torsdag morgen kl. 8 kører vi igen til Kolding Sygehus og får en fødestue og en jordmoder tilknyttet…jordmoderen havde 2 studerende som kun mgl. en uge så vi fik tilbudt at de 2 studerende skulle følge os og at den erfarne så skulle være klar lige udenfor døren såfremt der var noget vi var i tvivl om…det var super for så var der 3 jordmodere (1 erfaren og 2 studerende) lige ved os hele tiden…så det var et supert forløb…fødslen gik igang ved 10 tiden og præcist kl.11.01 blev vi forældre til den dejligste lille pige. Vi ringede/smsede til familie og venner og ca. kl. 13.30 kom Anne´s mor (Mormor) og Emilia….efter at lillesøster blev vejet og fik tøj på var vi klar til at komme hjem kl. 14….så sikke en oplevelse at komme hjem med én 4 timer baby…Vi har opdateret lidt billeder på flg. link.:  –> Baby billeder <–