Baby Lillesøster…(dag 1)

Nu er det præcist 24 timer siden vi blev forældre til den dejligste lille baby pige og Emilia fik en lillesøster.

Fødslen startede onsdag aften kl. 20.45 hvor vandet gik…vi kiggede ind til naboen men da hun ikke var hjemme ringede vi efter moster Lisa som ville komme at hente Emilia…vi mødtes på Kolding Sygehus hvor vi fik checket Anne og babyén som havde det godt…så vi fik set pulsen men da der ikke endnu var veer kørte vi hjem og fik en tiltrængt søvn inden fødslen…selvom det var svært at sove…Torsdag morgen kl. 8 kører vi igen til Kolding Sygehus og får en fødestue og en jordmoder tilknyttet…jordmoderen havde 2 studerende som kun mgl. en uge så vi fik tilbudt at de 2 studerende skulle følge os og at den erfarne så skulle være klar lige udenfor døren såfremt der var noget vi var i tvivl om…det var super for så var der 3 jordmodere (1 erfaren og 2 studerende) lige ved os hele tiden…så det var et supert forløb…fødslen gik igang ved 10 tiden og præcist kl.11.01 blev vi forældre til den dejligste lille pige. Vi ringede/smsede til familie og venner og ca. kl. 13.30 kom Anne´s mor (Mormor) og Emilia….efter at lillesøster blev vejet og fik tøj på var vi klar til at komme hjem kl. 14….så sikke en oplevelse at komme hjem med én 4 timer baby…Vi har opdateret lidt billeder på flg. link.:  –> Baby billeder <–

2 thoughts on “Baby Lillesøster…(dag 1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *