Baby Lillesøster…(dag 6) – Hørescanning & Hæleprøve

En rigtig hyggelig dag som dog startede med lidt stress…da vi skulle være på Kolding Sygehus kl. 8.40 og Freja skulle lige skiftes 2 gange 15 min inden da og Emilia ville osse i børnehave…men vi nåede det 5 min forsinket…hvilket stressede mor Anne en smulle…men vi nåede det og Freja bestod både Hørescanningen og Hæleprøven uden for meget balade.

Ved 10 tiden kom Mormor, Gudmor & Faster Elsa på besøg og vi hentede Emilia…og så var der tid til hjemmebagte boller og hygge…vi hyggede og spillede spil…Elsa fik et helt grineflip/chok da hun skulle spille kamelspil med Emilia selvom hun var advaret om at det kunne give et chok så udeblev reaktionen ikke. Freja hyggede sig også og sov eller spiste det meste af tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *