Husprojekt: Fundament Færdigt & Afstemning om bordplade

Husprojektet går som planlagt og fundamentet er nu færdig støbt, varmerør, afløb, ventilation og centralstøvsuger rør trukket. Næste skridt er så opmuring af bagmur…så vores næste vigtige tidspkt er flg.:

Uge 36-38: Bagmur opmuret

Uge 39-41: Tagkonstkruktion

Uge 42-44: Skalmur opmuret

Uge 44-45: Vinduer leveret og isat

Åbne pkt. som vi selv skal havde taget stilling til er flg.: Valg af Trægulv vi tror det bliver Kährs Nouveau Classic White Eg og hvorvidt vi selv vil levere vinduerne via VELFAC…Desuden skal der tages stilling til om vi skal vælge en hvid korian bordplade i køkkenet i stedet for hvid olieret eg (dette ligges til afstemning ved på sitet)…

 –> Billeder opdateret under husprojekt fundament <–

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *