Fjernvarme, Sokkelpudset, Polystyren & Projektplan

Så er der bestilt og indlagt fjernvarmerør, soklen pudset, polystyren (flamingo) udlagt som isolering i fundament og vi har fået en projektplan for vores byggeri som forventes færdig 19.12.2008 hvis alt går efter en snor….så vi håber at det snart bliver ordentligt vejr til at bygge….Vi har haft opstartsmøde med murer, tømrer, vvs, smed & elektrikker og vi tror nu på at det bliver et rigtigt godt byggeri…pt. er vi ved at beslutte os endeligt for trægulve som bliver Egetræsgulv matlakkeret i et planks med fasede sider der er bare frygteligt mange at vælge imellem i forskellige prisklaser…vi regner dog med at vælge Kährs Clasical  Nouveau White , hvis det ikke viser sig at være for dyrt et gulv…men det virker som superkvalitet og ser virkelig flot ud …pt. har vi 6 forskellige gulvprøver liggende på stuegulvet. Derudover har tømreren og arkitekten været igang med at få vinduesmålene til at passe efter vores ønsker og det ser ud til at lykkedes så vi får det som ønsket…opdaterede billeder kan ses under byggeriet i mappen med fundament.

1 thought on “Fjernvarme, Sokkelpudset, Polystyren & Projektplan

  1. Jamen det glæder vi os da til. Så kommer vi og fejre Astrids fødselsdag i Jeres nye hus den 19/12 🙂

    Hilsner
    Voigt´erne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *