Emilia´s 5 årsfødselsdag, – Ali Baba mv.

Idag har vi haft Emilia´s fødselsdag session 3…(først børnehave, fest på dagen og nu idag med Astrid, Bjørn, Henrik & Betina)…Emilia fik nogle rigtig gode gaver…et svært memory spil…som er lidt for svært for far & mor…og et skidesjovt Ali Baba spil som gælder om at hænge så mange som mulige ting på en kamel for at Ali Baba kan komme på rejse i ørkenen…det er rigtig sjovt og vi griner så man får helt i ondt i maven når det endnu engang ikke er lykkedes at pakke kamellen….Inden fætter Bjørn & kusine Astrid kørte hjem var vi lige forbi og vise vores grunden og ikke mindst byggeprojektet…billeder kan ses under byggeprojektet og Emilia´s fødselsdag under hverdagsbilleder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *