Skalts.net Live

Efter én dags nørderi & hygge har familien Skalts fået et nyt website “skalts.net”. Tusind tak for hjælpen til Mike for input til layout & teknik.

Anne & Elin samt børnene Emilia, Mads & Anna kørte en formiddagstur til Sønderborg for at kigge butikker og ikke forstyrre de “travle” webudviklere.

Webudviklingen startede imorges efter morgenmaden – med et par ideer til hvordan et site mest hensigtmæssigt skulle se ud for at kunne være fleksibelt og let opdatering – Wordpress blev valgt. Næste hurdle – skulle sproget være dansk eller engelsk, men da 90% af vores besøgende er venner og familie fra Danmark valgte vi dansk. Så blev det svært da layout skulle defineres – da der er tusinde måder at lave det på – men da vi ønskede et simpelt layout med neutrale farver var det ikke så svært endda. Efter én kun 5-10 min var WordPress uploaded incl. database på vores nye host udbyder One det tog lidt længere tid at vælge layout men valget falgt på K2 standard, dog havde vi lidt bøvl med side-bars da disse ikke kunne aktiveres, så en re-installation af K2 var nødvendigt. Endnu lidt layout snak om at finde den rigtige header/menu layout – men i WordPress er det ikke et enten eller men et både og, da header og layout og stylesheet kan skiftes on the fly. Derefter blev vores nye fotoalbum JaAlbum testet for security og funktionalitet og må siges at være fremragende Så var der kun teknik tilbage omkring valg & fravalg af plug-ins. Samt muligheden for statistic og google analytics. Alt i alt en rigtig nørde dag.

Imellem alt nørderiet blev der tid til en rigtig hyggedag med gourmed mad: brunch, en dejlig frokost en kanon middag som var 10 timer i ovnen – ja helt rigtigt 10 timer nemlig Meyers langtidsbagte lammekølle  med én kanon rødvin til og afsluttende med fantastisk is dessert – som altid en gourmet oplevelse ved Elin & Mike.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *