Trådløs netværk, den gamle arrest & håndbold

Lørdag morgen vågnede Emilia tidligere end sædvanligt – dvs. 6.30 – hun glædte sig til at skulle på besøg ved mormor og morfar – så det kunne kun gå for langtsom med at få tøj på, – så da vi havde sendt mor Anne afsted til status og fået pakket de sidste ting – var det ud af døren mod Steensballe men lige et smut forbi Dagnæs Bageri i Horsens som jo altid har gode brød & kager – og lørdag var ingen undtagelse, der var kø helt ud på fortovet men ventetiden værd.

Efter morgenmaden skulle vi se på svigerfamiliens computer som kører alt for langtsomt, som jo nok helt sikkert skyldes et dial-up modem fra dengang der var hulkort til – så efter lidt snak frem og tilbage, fik vi bestilt stofanet med trådløs adgang som jo i september er med gratis installation. Nu da forbindelsen er fremtidssikret skulle vi se på om computeren osse skulle skiftes da den primære årsag til at få trådløs jo var at vi slap for at trække kabler tværs gennem huset – så gik turen igang med at finde en god bærbar computer med 17″ skærm…så det ender med at mormor har én hurtigere & ikke mindst smartere laptop til at spille kabale og gå på netbank end IT nørden fra Kolding. Efter lidt ressearch har vi snævret os ind til én HP, Dell eller Acer – tror det bliver en Dell som dog pt. har 5 ugers levering på 17″ bærbare… – det var nu kun meningen at vi skulle havde været forbi med Emilia, men vi måtte jo havde aflivet det gml. hardware og specielt dial-up modemmet fra dinousaur tiden…så da det var på plads efter middag gik turen sydpå….

Ringede til Poul og hørte om han var frisk på én rundvisning i Vejle, – vi fik et udvalg af øl og lidt tortilla chips på en dejlig cafe kaldet “Den Gamle Arrest” som helt sikkert kan anbefales – ølvalget faldt på én blå Chimay og Ale No 16 fra Bryggeriget i Refsvindinge og efter en kort version af den obligatoriske historie om dengang Mike & Kim tog Fyn rundt for at smage specialøl og købe fynske specialiteter herunder Refsvindinge Skibsøl som kan bekræftes smager af tovværk & tjære…men helt sikkert én speciel oplevelse værd…

Snakken gik om alt fra børskurser til specialøl – som blev nydt på cafeéns terasse med dejligt vejr, – hvor vi kunne nyde efterårets sidste solstrålder , så efter  én rigtig dejlig eftermiddag kunne jeg vende snuden hjemad.

Anne havde været heldig at få billeter til Flensburg Handewitt – Kiel til et kanonopgør og stor oplevelse, desværre har hun ikke haft kamera med,  – men det var helt sikkert én kanon oplevelse som Flensburg vandt og på den måde kom i spidsen for den tysk liga. Så nu må vi se om jeg ikke osse skal ned at se en topkamp i Flensburg gerne mod Hamburg.

Planen for søndag er ren afslapning og evt. at se den nye film “The Bourne Ultimatum” hvor vi har set 1 og 2eren indtil flere gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *