Husbyggeri – updated status

Vores husbyggeri ser ud til at følge planen sådan nogenlunde, så selvom vi har haft en time-out har arkitekten gjort et stort arbejde

  • Indsendelse af det endelige myndighedsprojekt til Kolding kommune, med anmodning om udstedelse af byggetilladelse inden 01.06.2008 – OK indsendt ultimo maj.

  • Udsendelse af projektmateriale til de bydende entreprenører i uge 23.2008 – OK udsendt 6 juni

I næste uge vil arkitekten så kvalitetssikre materialet, hvorefter sidste chance for rettelser er d. 24 juni hvis vi skal havde det med i tilbudet fra entrepenørerne. Så det er en spændende tid, – desværre flyver tiden afsted så det er svært at nå det hele, vi har nu besluttet at huset skal være færdigt i år.

  I den næste tid har vi et par virkelig spændende milestones: 

  • Modtagelse af underhåndsbud primo uge 26.2008. -> 26 juni 2008

  • Opstart af byggeriet fysisk, ca. 1. juli 2008. -> medio juli

  • Forventet aflevering i december 2008 -> i december 2008

Når vi ved mere om priser og endelig tidsplan for byggeriet fra medio juli – ultimo december vil jeg opdatere husbyggeri planen. 

Herudover har vi set på køkkener og osse fået et forslag til køkken, bad, bryggers og garderobe…men der skal lidt finpudsning til endnu før vi ved hvordan det ender ud….forhåbentlig har vi det klart i ultimo juni – da det skal være klar ifht. opstart af støberi for at vvs tilslutninger ligger placeret korrekt.

Vi skal selv levere flg. Inventar: Køkken, Bryggers, Bad, Hvidevarer, Skabe,  Brændeovn, Garageport som ikke er indeholdt i ovennævnte…så der er lidt arbejde at lave som bygherre for at sikre at økonomi, tid og ikke mindst kvalitet holdes på et fornuftigt niveau. Nu bliver det spændende at se lidt på den samlede økonomi & kvalitet af byggeriet.

Husbilleder vil løbende blive opdateret når byggeriet starter fysisk, – dvs minimum engang ugentligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *