Husbyggeri – Byggetilladelse

Vi har nu fået byggetilladelsen til vores nye hus, – så nu er det bare at komme igang, vi forventer opstart af byggeriet medio juli og at vi så kan være færdige ultime 2008 – hvis vi er lidt heldige og alt går som det skal. Huset er godkendt uden bemærkninger fra Kolding Kommunes Tekniske Forvaltning, – så det er dejligt at vi kan få det som vi ønsker.

Herudover har vi fået mappen med udbudsmaterialet fra arkitekten som vi skal havde gennemgået i weekenden for at se om der er små ændringer inden vi får det endelige bud fra håndværkerne.

Vi skal osse igang med at havde finpudset køkken & bad da det gerne skulle være afslutten inden 1 juli, så der er nok at se til i projekt husbyggeri men osse spændende. Pt. mgl. vi flg. valg af trægulv (eg, 1 stavs, parket med click system), valg af vvs (skal vi holde fast i Vola trods prisen), valg af køkken, bad….og så ikke mindst få styr på den økonomiske del af byggeriet…vi får den endenlige pris d. 26 juni så der er ikke så lang tid til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *