Husbyggeri: Opstart

Projekt husbyggeri går efter planen…men næsten for hurtigt til at bygherren kan følge med…vi modtog underhåndsbud til tiden efter at det har været i udbud ca. 2 uger imens Kim var i Tokyo…vi fik så den endelige pris tirsdag d. 1 juli…og den 4 juli havde vi møde med arkitekten og det valgte murerfirma omkring projektet (samme dag som vi skulle rejse til Mallorca),  hvor vi aftalte at starte op i uge 30…så pt. ser tidsplanen ud som flg.:

  • Modtagelse af underhåndsbud primo uge 26.2008. -> Ok modtaget d. 26 juni 2008 og samlet tilbud klart d. 1 juli 2008

  • Opstart af byggeriet fysisk, ca. 1. juli 2008. -> flyttet til medio juli -> flyttet til uge 30 -> Ok hus afsat i uge 29 og jordarbejde påbegyndt søndag i uge 19 d. 20 juli 2008.

  • Jord & beton arbejde færdig uge 40

  • Forventet aflevering i december 2008

Igår lørdag kørte vi forbi grunden og ganske rigtigt så var der afsat afmærkninger til fundament & belægninger – og hertil morgen søndag fik vi et par smsér om at gravearbejdet var i fuld gang…så efter sigende skulle der være gravet et kæmpe hul på vores grund så der er ved at blive klargjort til fundament og sandpude til vores nye hus

Vi regner med at havde en mere detaljeret plan i uge 32 når arkitekten kommer tilbage fra sommerferie, hvor vi har opstartsmøder med de øvrige håndværksmestre. Vi har aftalt byggemøder afholdes hver 2. uge så vi kan få afstemt evt. spørgsmål løbende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *