Husprojekt: Første indervæg og udsigt fra værelser

Idag var vi forbi grunden igen igen…desværre har det ikke lykkedes Anne at få godt vejr…men alligevel var der dog sket lidt…væggene er blevet en smule højere og der var osse opført den bærende skillevæg…vi har taget et par billeder fra de enkelte rum….men vi mgl. endnu en nabo til den ene side og en på den anden for enden af det grønne areal….vi syntes dog godt at kunne fornemme udsynet fra køkkenalrum…ikke direkte udsigt…men mere at der er udsyn og rum omkring huset…mod vest får vi en nabo…så der bliver nok ikke så meget luft da huset er blevet lidt stort….så vi må håbe at naboen vender huset så vi ikke får indkig direkte i vores gulv til loft vinduer i køkkenalrum/stue….nu må vi se….syntes dog stadig at planløsningen er ok….nu er det ihvertilfald for sent at ændre rum & vindues størrelser….

Gulv & vinduer blev valgt på byggemødet igår…så nu er det kun småting med elstyring af de højt pladerede vinduer som vi skal havde på plads og så endeligt få bestilt vinduer og køkken….som er helt på plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *