Husprojekt: Opmuring fortsat

Opmuringen går som planlagt og det ser ud til at bagmur og skillevægge er færdig opmuret med udgangen af næste uge…vi har kun opdaget nogle enkte ting som skulle justeres…en overligger til garderoben og evt. rør til ventilation som vi forventer skal placeres i hulmuren og ikke som pt. indenfor indermuren…mht. vinduer ville vi gerne havde haft vindueskarmen i de store vinduer til at flugte med gulvet…men tømreren mener det er lidt for sent…så vi får en bundkarm på ca.  5cm ved de store gulv til loft vinduer…så nu ved vi hvordan det kommer til at se ud…men vi kan jo ikke huske alt første gang…selvom vi har forsøgt…tog nok noget som en selvfølge hvilken man jo ikke skal!!!

Alt i alt begynder vi at kunne fornemme hvordan huset kommer til at se ud…og vi er rimeligt tilfredse bortset fra ovenstående småfejl… :-)…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *